Domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás, weboldal készítés és üzemeltetés - Alpha Hosting Kft.

Ügyfélkapu

Ezen az oldalon érheti el az Ügyfél oldalát, web alapú levelező klienseket, tárhely adminisztrációs felületét és a phpMyAdmin adatbázis kezelőt.

 
 

Ügyfél oldal - Rendelések, adatmódosítás

Ügyfél oldal - Rendelések, adatmódosításÜgyfél oldalon követheti nyomon rendeléseit, módosíthatja felhasználói és rendelési adatait.

 

Atmail - Web alapú levelező kliens

Atmail - Web alapú levelező kliensAtmail egy böngésző alapú levelező kliens. Hivatkozásra kattintva a levelező kliens SSL titkosítással új oldalon fog megnyílni.

 

SquirrelMail - Web alapú levelező kliens

SquirrelMail - Web alapú levelező kliensSquirrelMail egy webmail alkalmazás, mellyel internetes leveleinket olvashatjuk. Hivatkozásra kattintva a levelező kliens SSL titkosítással új oldalon fog megnyílni.

 

RoundCube - Web alapú levelező kliens

RoundCube - Web alapú levelező kliensRoundCube egy modern webes felülettel rendelkező levelező kliens, mellyel internetes leveleinket kezelhetjük. Hivatkozásra kattintva a levelező kliens SSL titkosítással új oldalon fog megnyílni.

 

DirectAdmin - Webtárhely adminisztráció

DirectAdmin - Webtárhely adminisztráció A DirectAdmin egy könnyen kezelhető webes admin felület, amellyel a webtárhelyét menedzselheti. Más rendszerekkel szemben a DirectAdmin jellemzője a stabilitás, egyzserű kezelhetőség és gyorsaság. Hivatkozásra kattintva az adminisztrációs felület SSL titkosítással új oldalon fog megnyílni.

 

phpMyAdmin - Adatbázis kezelő

phpMyAdmin - Adatbázis kezelőA phpMyAdmin egy nyílt forrású eszköz a MySQL menedzselésére az interneten keresztül. Hivatkozásra kattintva az phpMyAdmin felület SSL titkosítással új oldalon fog megnyílni.