Domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás, weboldal készítés és üzemeltetés - Alpha Hosting Kft.

Tudásbázis

Tudásbázis szöveg

Joomla 3 telepítésnél Magic Quotes kikapcsolása

Joomla 3 telepítésnél Magic Quotes kikapcsolásaJoomla telepítés meghiúsulhat, amennyiben a Magic Quotes GPC be van kapcsolva. Megoldás a .htaccess segítségével.

Tesznek valamilyen hirdetést a weboldalamra?

Nincs Banner, nincs Pop-up és nem teszünk semmiféle hirdetést az Ön weboldalára.

MySQL adatbázis távoli elérése?

MySQL adatbázis távoli eléréseMinden egyes csomagunkhoz tartozik MySQL adatbázis. Az adatbázisok az admin felületen a "MySQL management / MySQL kezelés" menüpontban menedzselhetőek.

Van lehetőségem több weboldal futtatására?

Igen, a webhoszting csomagjainkban lehetőség van akár Korlátlan számú domain név vásárlására, vagy akár áthozatalára. Az ügyfélkapuban akár Ön is hozzáadhatja az új domaint, módosíthatja a névszervereket, majd feltöltheti a webtárhelyére az új oldal tartalmát.

Hogyan tudom az oldalamat feltölteni tárhelyemre?

Fájlok feltöltése FTP program segítségévelHa elkészült a weboldala, azt fel kell tölteni a tárhelyre, hogy mások is elérjék az Interneten.

Mennyi időbe kerül a beállítása a megrendelt hoszting csomagomnak és mikor kapom meg a bejelentkezési információt?

Azonnal megkezdjük a hoszting regisztráció beállítását és amint a befizetése megérkezik, küldjük a bejelentkezési információt is.

Alkategóriák

  • Tárhely

    Tudásbázisunk Tárhely menüpontjában webtárhely beállításokkal kapcsolatos kérdéseire kaphat választ. Amennyiben kérdése nem található Tudásbázisunkban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

  • Számlázás

    Tudásbázis, Számlázás kategória

  • Technikai

    Tudásbázis, technikai kategória leírás