Domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás, weboldal készítés és üzemeltetés - Alpha Hosting Kft.

Cégünkről

Történetünk
Alpha Hosting Kft.Informatika területén 2005-ben kezdtük meg tevékenységünket, akkor még hálózat építéssel, számítógépek beüzemelésével, telepítésével, karbantartásával és javításával. Weboldalak készítésével, webhoszting üzemeltetéssel, domain nevek regisztrációjával 2008-tól foglalkozunk.
Mérföldkövek

- 2005-2010 – Hálózat építés, internet kávézó üzemeltetése, karbantartás
- 2008-2010 – Bővítettük szolgáltatásunkat  domain regisztrációval, webtárhely nyújtásával,  weboldalak készítésével
- 2011-től – Kizárólagosan domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás és weboldal készítés

Szolgáltatásaink
Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja magánszemélyeknek, kis-és középvállalkozásoknak:
- Webtárhely szolgáltatás
- Domain regisztráció és fenntartás
- SSL szolgáltatás
- Weboldal készítés, karbantartás és keresőoptimalizálás

Webtárhely szolgáltatásunkat IBM szerverek szolgálják ki, amelyek  általában két darab dual vagy quad Intel Xeon processzort tartalmaznak. Szerevereink Budapesten BIX szervertermében találhatóak. Ügyfelek adataira ügyelve kizárólag RAID-1 vagy RAID-5 technológiát használunk, valamint napi mentést végzünk.

Célkitűzések
Napjainkban az Internet az életünk részévé vállt, az általa elérhető információ szinte felfoghatatlan mennyiségű. Igyekszünk, hogy ennek az információ forrásnak cégünk minél jobban a részese legyen.
Célunk, hogy ügyfeleink számára versenyképes áron minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk.  Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért mindent megteszünk, hogy ez így is legyen. Bízunk benne, hogy Önt is meglévő elégedett ügyfeleink között tudhatjuk hamarosan.